Sušené plnotučné mlieko VALKNUT 1000 g v prášku bez príchuti
Kód: VAL047-1KGSúvisiaci tovar
Podrobný popis
Sušené plnotučné mlieko 26 % tuku
Lahodné sušené kravské mlieko vyrobené v Českej republike. Sušené mlieko je dehydrované, t. j. zbavené vody, ale živiny v ňom zostávajú. Sušené mlieko nie je len zafarbená voda, ale zachováva si približné účinky čerstvého mlieka, takže je vhodné na príležitostnú konzumáciu, keď nemáte k dispozícii klasické mlieko. Sušené mlieko sa dá dobre a dlho skladovať, takže ak nemáte po ruke obyčajné mlieko, pokojne ho...
Výhody sušeného mlieka
Sušené mlieko má podobné výhody ako bežné mlieko (živočíšne alebo rastlinné).
- Je ideálny na zvýšenie príjmu bielkovín bez pridania nežiaducich kalórií.
- Obsahuje vitamíny (vitamín A /retinol/, vitamín D, vitamín E, vitamín K)
- Bohaté na minerály, ako je horčík, vápnik, zinok, draslík a fosfor.
- Pri výrobe tejto formy mlieka sa extrakciou vody a tuku z čerstvého pasterizovaného mlieka zachovávajú ďalšie prospešné živiny, ako sú aminokyseliny.
- Sú nevyhnutné pre zdravie a podporu celkových telesných funkcií.
#ShowMore#
Sušené plnotučné mlieko a jeho použitie
Môže sa použiť všade tam, kde je potrebné mlieko, je vhodné na studenú aj teplú kuchyňu, veľmi dobre sa rozpúšťa aj v studenej vode.
- Sušené mlieko je ideálnou voľbou na rýchlu prípravu mlieka.
- Na prípravu kávy, kakaa, polievok, omáčok, cesta, kaší, pudingov atď.
- Používa sa aj v cukrárenskom priemysle na výrobu čokolády alebo polevy.
- Výhodou je, že sa nemusí uchovávať v chlade (v chladničke).
- Môžete si ho bez obáv vziať na dovolenku, turistiku atď.
- Sušené kravské mlieko nie je vhodné pre ľudí s intoleranciou laktózy, pretože obsahuje mliečny cukor (laktózu).
Zloženie:
- 100% sušené plnotučné mlieko
Pokyny na prípravu:
- Rozmiešajte 5 až 6 čajových lyžičiek (1 vrchovatá čajová lyžička je približne 5,5 g prášku) sušeného mlieka v 200 ml pitnej vody teplej 40 - 50 °C.
- Takto pripravené mlieko sa nemusí variť.
- Môžete ho použiť všade tam, kde je potrebné mlieko - do kávy, kakaa, polievok, omáčok, cesta, kaší, pudingov atď.
Odporúčaný pomer riedenia:
- 1 diel prášku na 7 dielov vody
- Dôležité: do zmesi by sa mala pridávať teplá voda (približne 45 °C), nie naopak, pomalé miešanie zabráni tvorbe hrudiek.
- Mlieko miešajte, kým sa prášok úplne nerozpustí, a potom nechajte tekutinu napučať približne 10-15 minút.
Vhodnosť použitia a dávkovania musí otestovať výrobca konečného výrobku a aplikácie.
Alergény:
Výživové hodnoty (na 100 g) | |
Energetická hodnota | 2067 kj |
Energetická hodnota | 494 kcal |
Tuky | 26 g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny | 17 g |
Sacharidy | 38 g |
Z toho cukry | 38 g |
Proteín | 27 g |
Vlákno | 0 g |
Soľ | 0,3 g |
Ďalšie zaujímavosti
- Mlieko obsahuje vitamíny (A, D, E, K)
- Bohaté na minerály, ako je horčík, vápnik, zinok, draslík a fosfor.
- Pri výrobe tejto formy mlieka sa extrakciou vody a tuku z čerstvého pasterizovaného mlieka zachovávajú ďalšie prospešné živiny, ako sú aminokyseliny.
- Sú nevyhnutné pre zdravie a podporu celkových telesných funkcií.
- Laktóza tiež pomáha telu absorbovať vápnik. Ľudia s intoleranciou laktózy by si však mali dávať pozor na druh sušeného mlieka, pretože aj táto forma mlieka môže po konzumácii spôsobiť tráviace problémy.
Varovanie:
Skladovanie:
Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25 °C mimo dosahu detí. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním. Nemá schválené liečivé vlastnosti a nie je liekom. Spotrebujte do 4 mesiacov od otvorenia. Minimálna trvanlivosť a šarža vyznačené na obale.
Dodatočné parametre
Kategória: | Gainery a sacharidy |
---|---|
Obsah bielkovín: | Nad 25% bielkovín |
Balenie: | 1000 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.