Na varenie a pečenie
Nechýbajú rôzne chutné ingrediencie, ktoré potrebujú správni kuchári a šéfkuchári. Každé jedlo bude vyladené do posledného detailu. Ingrediencie pre cukrárov a pekárov, ktoré môžu výrazne zjednodušiť prípravu vašich obľúbených dobrôt. Vyskúšajte plnohodnotnú náhradu čerstvých vajec - sušené bielky, sušené žĺtky, sušené vajcia alebo sušené plnotučné a nízkotučné mlieko. Skvelými pomocníkmi sú aj instantný kukuričný škrob alebo kyselina citrónová a jablčná.
Najpredávanejšie

na výrobu šuniek, aspikov, dekoračných želé spojivo tukov a vody na povrchovú úpravu mastných výrobkov

Vynikajúca náhrada na pečenie. Vaječný proteín 34,3 % bielkovín. Bez obsahu prídavných látok, farbív a príchutí. Neobsahuje konzervanty a GMO. Je bez lepku, cukru a laktózy.

Vynikajúca náhrada čerstvých vajec. Vaječný proteín 47% bielkovín. Bez obsahu prídavných látok, farbív a príchutí. Neobsahuje konzervanty a GMO. Je bez lepku, cukru a...

Obsah prírodného lecitínu. Komplex látok podobných tukom. Obsahuje inozitol, mastné kyseliny a cholín. Bez sóje a GMO. Vhodné pre vegánov a vegetariánov.

Zmrzlinová ochucovacia pasta. Vhodná aj na výrobu zmrzlinových sorbetov. Môže sa použiť aj v cukrárenských výrobkoch. Bez lepku a chemických farbív. Bez GMO

Zmrzlinová ochucovacia pasta. Vhodná aj na výrobu zmrzlinových sorbetov. Môže sa použiť aj v cukrárenských výrobkoch. Bez lepku a chemických farbív. Bez GMO

Zmrzlinová ochucovacia pasta. Vhodná aj na výrobu zmrzlinových sorbetov. Môže sa použiť aj v cukrárenských výrobkoch. Bez lepku a chemických farbív. Bez GMO

Zmrzlinová ochucovacia pasta. Vhodná aj na výrobu zmrzlinových sorbetov. Môže sa použiť aj v cukrárenských výrobkoch. Bez lepku a chemických farbív. Bez GMO