Přepnout na českou verzi

Jablčná vláknina VALKNUT 500 g

Kód: VAL340
Neohodnotené
€10,79 –23 %
jablecna vlaknina
€10,79 –23 % €8,29
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Jablčná vláknina 

Jablková vláknina je výživový doplnok a skvelý zdroj vlákniny, ktorý vás zasýti. Má pozitívny vplyv na črevnú mikroflóru, predlžuje trávenie v žalúdku, čím vytvára pocit sýtosti. Môžete si ju pridať do raňajkového müsli, kaše alebo jogurtu. Vyskúšajte tento alternatívny zdroj vlákniny, ktorý posilní vaše zdravie. Výrobok obsahuje až 62 % vlákniny.

#ShowMore#

Výhody:

  • Ideálne na doplnenie príjmu vlákniny.
  • Dokáže dokonale zasýtiť.
  • Má pozitívny vplyv na črevnú mikroflóru.
  • Predlžuje trávenie v žalúdku.
  • Vláknina dokáže viazať vodu, čo spomaľuje prechod potravy žalúdkom a má pozitívny vplyv na črevnú mikroflóru.
  • Môžete ju konzumovať samostatne alebo ju pridať do kaše, smoothies alebo jogurtu.

    Zloženie:

    • 100 % jablčná vláknina
    • Svetlohnedá jemne mletá múka vyrobená výlučne zo sušených jabĺk, bez prebytočných sacharidov.
    • Prírodná jablková chuť a vôňa. Dávkovanie podľa potreby.

    Možné použitia:

    • Môžete ním obohatiť raňajkové cereálie, kaše alebo müsli, ale je vhodný aj do pečiva a smoothies.

    Alergény:

    • môže obsahovať stopy lepku max. 20mg/kg
    Nutričné hodnoty (na 100 g)
    Energetická hodnota  1031 kj
    Energetická hodnota  251 kcal
    Tuky  3 g
    Z toho nasycené mast. kyseliny 0,1 g
    Sacharidy  18,6 g
    Z toho cukry 2,1 g
    Proteín  5,4 g
    Soĺ  0,2 g

    Varovanie:

    Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nepoužívať ako náhradu pestrej stravy. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Vždy sa poraďte s lekárom. Nie je liekom a nemá schválené liečivé účinky.

    Skladovanie:

    Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25 °C mimo dosahu detí. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním.

    Dodatočné parametre

    Kategória: Superpotraviny
    Balenie: 500 g
    Forma: Sypké

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    Nevypĺňajte toto pole: